Sydkystens Boligselskab søger endnu en elev til uddannelsen som ejendomsservicetekniker

Sydkystens boligselskab består af 20 boligafdelinger med i alt 1800 lejemål og driftes af 4 ejendomskontorer med placering i Greve. På ejendomskontorerne er vi 22 ansatte. Du bliver en del af teamet, der primært håndterer alle former for opgaver inde for ejendomsservicetekniker faget.

Ejendomsserviceteknikeren er fremtidens professionelle multihåndværker. Det er en håndværkeruddannelse, der tager ca. 2,9 år og veksler mellem praktik i boligafdelingerne og undervisning på teknisk skole.

Du får en grundlæggende uddannelse inden for ejendomsservicefaget, som i dag omfatter opgaver inden for fagene snedker, tømrer, murer, blikkenslager, elektriker og maler m.m. Du lærer at planlægge, styre og udføre daglig drift af ejendomme. Herudover lærer du blandt andet it, ejendomsøkonomi, kommunikation og service.

Som ejendomsserviceteknikerelev får du et bredt indblik i alle fagets aspekter, og du bliver oplært i en række driftsopgaver for ejendomsserviceteknikere. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du som elev får lov til at udvikle dig. Efterhånden som du kommer ind i hverdagen og arbejdsopgaverne, vil du opleve at få lov til at arbejde mere selvstændigt og få tildelt større ansvar. Du får en solid uddannelse med støtte fra gode kolleger, og en elevansvarlig der følger dig hele vejen. 

Dine opgaver kommer bl.a. til at omfatte reparationer af forskelligt inventar, såsom VVS-installationer, mindre el-opgaver, pasning af udenoms arealer, varmestyring samt en række mindre opgaver som afdelingernes beboere har behov for hjælp til.

Vi forventer, at du har flair for IT, og ikke er bange for at lære nye systemer. Du er mødestabil, ansvarsbevidst, nysgerrig og gerne initiativrig, samt parat til nye udfordringer og omstillingsparat. Desuden forventer vi:

 • har afsluttet grundforløbet for ejendomsserviceteknikeruddannelsen
 • eventuelt har nogle års arbejdserfaring og du ved, hvad du vil
 • er selvstændig, moden samt serviceminded
 • har et godt humør og er rummelig overfor dine medmennesker

Vi tilbyder:

 • Faglig sparring, hvor du vil lære om ejendomme og service
 • Gode kollegaer
 • En spændende, lærerig og alsidig hverdag
 • En uformel omgangstone præget af humor og gensidig respekt
 • Selvstændige ansvarsområder for den rette kandidat
 • Fast mentor som følger dig under hele uddannelsesforløbet
 • Gode muligheder for at få berøring med alle slags opgaver inden for branchen samt elevløn under hele uddannelsesperioden

Tiltrædelse
Efter nærmere aftale

Ansøgning
Søg stillingen online via nedenstående link, eksamenspapirer skal vedhæftes. Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. 

Ansøgningsfrist er den 26. maj 2024. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Niels Kristiansen på tlf. 21799456.

Du kan søge mere information om uddannelsen på Next Uddannelse Københavns hjemmeside nextkbh.dk

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist:
Ønsket startdato: Hurtigst muligt
Afdeling:
Sydkystens Boligselskab
Stillingstype: Fuldtid
Kontaktperson:
Niels Lorentzen Kristiansen Driftsleder
KAB
ENGHAVEVEJ 81
2450 KØBENHAVN SV
T 33 63 10 00
<> <>