Attraktive stillinger i KAB-Fællesskabet

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger

KAB-Fællesskabet

KAB blev dannet i 1920 med det formål at løse manglen på boliger i København. I dag arbejder KAB-Fællesskabet med boligudvikling i en bredere forstand. Vi bygger, udlejer og administrerer almene og kommunale boliger, og leverer ydelser indenfor bl.a. energidrift og byggerådgivning.  

KAB udlejer og administrerer over 63.000 almene lejemål i hovedstadsregionen. KAB-Fællesskabet består af ca. 32 boligselskaber, 9 parlamentariske selskaber og 3 kollegier. 

Med udgangspunkt i et aktivt beboerdemokrati, arbejder vi for at skabe rammer for et godt liv og bedre boliger for alle. KAB-Fællesskabet bygger på stolte traditioner, der rækker mere end 100 år tilbage. I fællesskabet er der plads til forskellighed, og hver organisation bidrager med sin lokale kultur, sit særpræg, sine interesser og erfaringer. 

I KAB-Fællesskabet tager vi et medansvar for en mere bæredygtig verden: Økonomisk, socialt og ikke mindst i forhold til både klima og miljø. KAB støtter KAB-Fællesskabets udvikling i bæredygtig retning og arbejder for at gøre det attraktivt at træffe gode bæredygtige valg.

Gode bæredygtige løsninger skabes, når vi alle bidrager med vores viden og erfaringer og har blik for den bæredygtige balance.

Vil du være en del af KAB-Fællesskabet? Så se vores ledige stillinger her. 

Læs mere om KAB her

Rekruttering

Vi tiltrækker og fastholder både sammen og hver for sig engagerede medarbejdere, der har viljen og evnen til at levere en professionel kernedrift – og med nærvær imødekomme beboernes behov. Vi ønsker at skabe et fællesskab med en mangfoldighed af mennesker, der har hver deres baggrund, kultur og drømme.

Læs mere om rekrutteringsprocessen her

Mere om KAB-Fællesskabet

Ønsker du at blive klogere på, hvad kernen i KAB-Fællesskabet er? Så kan du få et indblik i vores strategiske ramme ”Lad det gro”, vores signaturprojekter, der støtter op om KAB-fællesskabets bæredygtige profil, vores grundfortælling, der fortæller om, hvor vi kommer fra, hvem vi er nu og hvor vi er på vej hen og afslutningsvis er der også et kort afsnit om vores organisation.

Læs mere her
KAB
ENGHAVEVEJ 81
2450 KØBENHAVN SV
T 33 63 10 00
<> <>