Servicemedarbejder til Sydkystens Boligselskab

Skal service og vedligeholdelse af boliger og udendørsarealer være en del af din hverdag? Så er jobbet som servicemedarbejder lige noget for dig. 

Vi søger en ny servicemedarbejder til vores medarbejderteam, som er ansvarlig for at yde service til beboerne i vores boligafdelinger og for vedligeholdelse af bygninger og arealer. 

Du kan blive en del af driftsfællesskabet Greveflex, som består af 6 gode kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø og betjener 4 afdelinger med samlet 402 boliger, der administreres af KAB og ejes af Sydkystens Boligselskab. 

Afdelingernes beliggenhed betyder, at medarbejderteamet skal arbejde ud fra en overordnet turnusplan, der tilgodeser alle afdelingers servicebehov. Du skal derfor bevæge dig mellem afdelinger, kunne arbejde selvstændigt og holde overblikket i hektiske perioder. Det kræver tillige, at du kan tilegne dig ny viden, udføre og anvise opgaver på en god og motiverende måde. Har du flair for it/app-baseret opgavefordeling og -registrering, vil det være en fordel.

Stillingen
Som servicemedarbejder bliver du, sammen med kollegerne, involveret i den daglige drift af afdelingen. Det faglige niveau er højt og opgaverne kræver at dine hænder er skruet godt på.

De løbende praktiske opgaver består af beboerserviceopgaver, hvor flest mulige hånd­værks­mæssige arbejder skal udføres af medarbejderteamet, pasning af tekniske anlæg, tilsyn med vaskerier, vedligeholdelse af inde- og udendørs arealer, glatførebekæmpelse og affaldshåndtering, hvor det sikres at serviceniveauet opretholdes.  

Dit arbejdsområde spænder således vidt og giver dig en høj grad af frihed under ansvar, hvor du både skal kunne arbejde alene og trives i et team-orienteret arbejdsmiljø, hvor alle tager ejerskab for god service og for det gode kollegaskab.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du

  • har en håndværksmæssig baggrund – tømrer, VVS, elektriker eller lign.
  • er god til både at samarbejde i team og arbejde selvstændigt
  • har lyst og evner til at udføre et servicejob i en skiftende hverdag
  • yder en høj service overfor vores beboere
  • tager initiativ og engagerer dig i det, du fortager dig 
  • er god til at prioritere arbejdsopgaver, så de løses til aftalt tid 
  • kan betjene diverse maskiner og køre traktor
  • har gode IT-kvalifikationer

Vi tilbyder
Du vil blive tilbudt løn og pension i henhold til Overenskomst ml. BL og ESL samt lokalaftale. Tillige får du muligheder for personlig og faglig udvikling og en hverdag i et uformelt arbejdsmiljø med en dynamisk og åbensindet kollegagruppe. 

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du har kørekort og at der kan indhentes en børneattest uden anmærkninger.

Arbejdstid 
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Den daglige arbejdstid fastlægges lokalt.   

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler
Ansøgningsfristen er den 26. maj 2024.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende og stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet. Vi forbeholder os derfor retten til at lukke opslaget før udløbsdatoen. Findes den rette kandidat ikke inden, er der planlagt ansættelsessamtaler i uge 18.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Niels L. Kristiansen på tlf. nr. 21 79 94 56.

Interesseret?
Søg stillingen via nedenstående link.

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist:
Ønsket startdato: Hurtigst muligt
Afdeling:
Sydkystens Boligselskab
Stillingstype: Fuldtid
Kontaktperson:
Niels Lorentzen Kristiansen Driftsleder
KAB
ENGHAVEVEJ 81
2450 KØBENHAVN SV
T 33 63 10 00
<> <>